Ledbyggarutbildning nivå 1, Åre 8-9 december

with No Comments
Grattis alla medlemmar i Åredalens klätterklubb!
Vi vill att fler i klubben ska få möjlighet att utvecklas och att vår inomhusvägg ska utvecklas och därför organiserar vi i samarbete med Svenska klätterförbundet nu en ledbyggarutbildning!
Som medlem i Åredalens klätterklubb kan du bortse från den anmälningsavgift som anges på idrottonline, klubben kommer genom bidrag från idrottslyftet att stå för kostnad. Med andra ord, betala INTE in någon deltagaravgift i samband med anmälan. Begränsat antal platser och först till kvarn.
Använd länken längst ner för att anmäla dig.
_________________________________________________________________________________

Foto: Samuel Bengtsson

Vill du lära dig mer om ledbygge? Öka din kunskap om rörelseglädje, hur du bygger för att undvika skador och hur du som ledbyggare gör klättringen rolig! 

Att ha motiverade ledbyggare gynnar alla som besökare i en klätterhall. Klätterförbundet arrangerar en Ledbyggarutbildning nivå 1. Utbildningen riktar sig till dig som har klättrat minst ett år och är intresserad av att lära dig bygga klätterleder.

Utbildningen innehåller både praktiska och teoretiska moment:
-Inspiration
-Rörelseglädje
-Undvika skador
-Säkerhet
-Ledbyggaren gör klättringen rolig

När? 8-9 december 2018

Var? Bygården i Undersåker

Utbildare är Michael Skagvik som har lång erfarenhet av ledbyggande från både Karbin Klätterhall och Klätterverket i Stockholm.

Välkommen med din anmälan i IdrottOnline senast 23 november.

mail: jessica.leander@klatterforbundet.se